Lägg till min Workspace Email i Outlook på iPhone eller iPad

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto i Outlook för iOS. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag från din iPhone eller iPad.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den från iTunes App Store. Tryck sedan på Kom igång, välj dina inställningar och gå till steg 4.)
  2. Tryck på Meny och sedan påKugghjulsknapp Inställningar .
    Tryck på Meny-ikonen som visar ett hus
  3. Tryck på Lägg till e-postkonto och sedan på Lägg till e-postkonto .
    Lägg till ett e-postkonto
  4. Ange din Workspace Email-adress och tryck på Lägg till konto .
    Ange e-postadress och tryck på lägg till konto
  5. Ange din:
    • Lösenord: Workspace Email-lösenord
    • Visningsnamn: Fullständigt namn eller företagsnamn
    • Beskrivning: Upp till dig (valfritt fält)
  6. Tryck på Logga in , Outlook för iPhone upptäcker automatiskt dina e-postkontoinställningar och laddar din e-post. Om det finns mer information i avsnittet Felsökning i den här artikeln.)
    Ange e-postinformation
  7. Om du inte ser några e-postmeddelanden i din inkorg kan du försöka växla till Annat . Om du har mer än ett e-postkonto i Outlook kan du använda inkorgsikonerna för att växla mellan e-postkonton.
    Ange info för IMAP och SMTP-server

Felsökning

Om Outlook inte kan upptäcka ditt e-postkonto automatiskt växlar du Avancerade inställningar , granskar och redigerar dina port- och serverinställningar efter behov. Tryck sedan på Logga in :

A) IMAP Server för inkommande e-post: imap.secureserver.net:993
B) IMAP-lösenord: Workspace Email-lösenord
C) SMTP-server för utgående e-post: smtpout.secureserver.net:465 (prova port 587 som ett alternativ)
D) SMTP-lösenord: Workspace Email-lösenord
Ange IMAP- och SMTP-server- och portinställningar