Lägg till min e-post till Outlook 2016 för Windows

Lägg till din Workspace-e-postadress till Outlook 2016 för Windows, och sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Outlook 2016.
    • Nya användare: Skärmen Konfigurera din e-post visas.
    • Befintliga användare: Klicka på Arkiv och sedan + Lägg till konto.
  2. På sidan Lägg till konto väljer du E-postkonto. Lägg sedan till dina inloggningsuppgifter för Workspace-e-postkontot. (Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte för att konfigurera e-post.)
    • Ditt namn: Namnet visas som ditt avsändarnamn
    • E-postadress: Workspace-e-postadress
    • Lösenord och upprepa lösenord: Lösenord för Workspace-e-post
    Klicka på nästa
  3. Klicka på Nästa, Outlook verifierar dina Workspace-kontoinställningar och laddar din inkorg.
    Meddelande om lyckad kontokonfiguration
  4. Klicka på Slutför. Om du har mer än ett e-postkonto kan du behöva avsluta Konton för att se din nya inkorg.

Din e-post finns nu på Outlook 2016 och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du klicka på Föregående. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Visa mig

Felsökning