Lägg till min e-post i Samsung-e-post på Android

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto i Samsung-e-post på din Android-enhet. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag på din mobil.

1. Öppna din e-postapp.
    Vitt kuvert på röd bakgrund med ordet E-post under
    • Nya användare: Ni ser skärmen för konfiguration av e-post.
    • Befintliga användare: Välj Tre vågräta linjer ovanpå varandra Meny, tryck på Inställningar och välj Lägg till konto.
  2. Gå till skärmen för konfiguration av e-post och välj Annat.
    Välj Annat som alternativ för konfiguration av e-post
  3. Skriv din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.
    Ange e-postadress och lösenord och tryck på Logga in
  4. Din Samsung-app för e-post upptäcker automatiskt inställningarna för ditt e-postkonto. Sedan börjar din e-postinkorg läsas in på din Android-enhet.

Din e-post finns nu på din Android-enhet och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du klicka på Föregående. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Felsökning

• Om Android inte kan upptäcka ditt e-postkonto automatiskt kan du försöka ange följande server- och portinställningar:
    • IMAP – inkommande server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-lösenord: Workspace-lösenord
    • SMTP – utgående server: smtpout.secureserver.net:465 (eller 587)
    • SMTP-lösenord: Workspace-lösenord
  • Det finns fler felsökningssteg i Felsökning av e-postkonfiguration på Android.