Lägg till min e-post i Outlook för Mac

Lägg till din Workspace-e-postadress i Outlook för Mac, så kan du skicka och ta emot e-post för företag.

1. Öppna Outlook för Mac.
    • Nya användare: Skärmen Konfigurera e-post visas.
    • Befintliga användare: Klicka på Verktyg > Klicka på Konton > Klicka på Lägg till (+) > Välj nytt konto .
      Klicka på Lägg till och välj Lägg till konto
  2. Ange din e-postadress och klicka på Fortsätt . (Om Outlook för Mac inte kan upptäcka ditt konto automatiskt väljer du IMAP / POP .)
    Ange din e-postadress
  3. Ange ditt lösenord för Workspace Email och klicka på Lägg till konto .
    Ange lösenord
  4. Klicka på Klar . Outlook verifierar dina Workspace-kontoinställningar och laddar din e-postinkorg. Om du har mer än ett e-postkonto måste du avsluta Konton för att se din inkorg.
    Klicka på klart

Din e-post finns nu på din Mac och allt är klart! Du kan lägga till din e-post på en annan enhet genom att klicka på Föregående. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Felsökning

Kontrollera att IMAP-servern och portinställningarna är korrekta och tryck på Lägg till konto .

• IMAP inkommande server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP utgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL-port: 465 (eller 587)
Klicka på klart