Lägg till min e-post i Mail på iPhone eller iPad

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto till Mail på din iOS-enhet. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag på din iPhone eller iPad.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad och tryck på E-post.
  2. Tryck på Konton.
    Tryck på Konton i E-post
  3. Tryck på Lägg till konto.
    Tryck på Konton i E-post
  4. Välj kontotypen Annan.
    Tryck på Annan
  5. Tryck på Lägg till e-postkonto.
    Tryck på Lägg till e-postkonto
  6. Ange dina kontouppgifter och tryck på Nästa.
    Ange dina kontouppgifter och tryck på nästa
  7. Tryck på IMAP.
  8. Gå till Nytt konto i avsnittet Inkommande e-postserver och ange:
    • Värdnamn som imap.secureserver.net
    • Ditt användarnamn och lösenord för Workspace Email
  9. I avsnittet Utgående e-postserver anger du:
    • Värdnamn som smtpout.secureserver.net
    • Ditt användarnamn och lösenord för Workspace Email
  10. Tryck på Nästa. Din Mail-app upptäcker automatiskt dina e-postkontoinställningar och läser in dina e-postmeddelanden.
  11. Lämna appen Inställningar och tryck på Mail för att öppna appen.

Visa mig

Felsökning

Om Mail inte upptäcker ditt e-postkonto automatiskt ska du stänga av ditt Wi-Fi och följa stegen igen. Stäng av ditt wifi genom att trycka på Wi-Fi och ändra reglaget till av. Glöm inte att sätta på det igen när du är färdig.
Tryck på Wi-Fi och tryck på reglaget för att stänga av det.
Om Mail fortfarande inte kan läsa in ditt konto kan du läsa vår felsökningsartikel eller kontakta kundsupport.