Lägg till min Workspace Email i Gmail på Android

Steg 4 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Lägg till ditt Workspace Email-konto i Gmail på din Google Pixel eller annan Android-enhet. Sedan kan du skicka och ta emot e-post från din telefon.

1. Öppna Gmail- appen.
    • Om du inte har använt Gmail tidigare, tryck på Lägg till en e-postadress .
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Om du redan har ett Gmail-konto trycker du på din profil i det övre högra hörnet och lägger till ett annat konto .
      Tryck på lägg till konto
  2. Under Ställ in e-post trycker du på Annat .
    Annat
  3. Ange din Workspace Email-adress och tryck på Nästa .
    Ange e-postadress och tryck på Nästa
  4. För din kontotyp trycker du på Personlig (IMAP) . (Även om personlig POP kan fungera använder IMAP dessa anvisningar.)
  5. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa .
  6. Redigera inkommande server till imap.secureserver.net och tryck på Nästa .
    Redigera Inkommande IMAP-server
  7. Redigera den utgående SMTP-servern till smtpout.secureserver.net och tryck på Nästa .
    Redigera Utgående SMTP
  8. Välj dina kontoalternativ och tryck på Nästa .
    Välj Kontoalternativ
  9. Uppdatera ditt kontonamn och ditt namn (namnet som kommer att visas på skickad e-post). Tryck på Nästa för att slutföra konfigurationen och återgå till din inkorg.
    Ange ditt namn

Ditt e-postmeddelande finns på din Android-enhet och det är klart! Om du vill lägga till ditt e-postmeddelande på en annan enhet väljer du Föregående . Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.