Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till länkar till sociala medier i min återförsäljarbutik

Visa länkar till sociala medier i din skyltfönster så att dina kunder kan se dina Facebook-, LinkedIn- eller X-konton (tidigare Twitter). Du kan uppdatera eller ta bort länkar till sociala medier när som helst.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Skyltfönster och sedan Sociala medier .
    välj sociala medier
  3. Ange dina webbadresser för Facebook, LinkedIn eller X.
  4. Välj Spara för att publicera dina sociala medier.

Dina länkar till sociala medier visas på skyltfotsfoten om cirka 15 minuter.