GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Lägg till kontakter till listan Alla prenumeranter

Gör så här för att lägga till kontakter för prenumeranterna i prenumerantområdet på ditt GoDaddy Email Marketing-konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Välj fliken Prenumeranter högst upp på kontot.
  3. Klicka på Lägg till prenumeranter för att visa importalternativen.
  4. Välj fliken Många åt gången för att välja en fil som ska läggas upp. Eller välj fliken En åt gången om du vill ange dina kontakter individuellt.
  5. OBS! Om du vill endast vill lägga till en enskild kontakt kan du använda endera fliken. På fliken En åt gången kan du lägga till e-postadress och namn i de särskilda fälten för dessa uppgifter. Och på fliken Flera i taget kan du helt enkelt klistra in detaljerna i fältet Klistra in prenumeranter.

6. Ange dina kontaktuppgifter:
  7. Välj listan dit dina kontakter ska importeras:
  8. Klicka på Lägg till prenumeranter.
  9. OBS! Om du befinner dig på fliken En i taget stängs inte fönstret automatiskt. Därmed kan du enkelt lägga till ännu en prenumerant. Om du vill stänga fönstret klickar du på X.