GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till kontakter i en befintlig lista

När du importerar kontakter till dina prenumeranter kan du välja att lägga dessa kontakter i en lista som du redan har skapat. Du kan välja listan när du har öppnat fönstret Lägg till kontakter och ange dina kontaktuppgifter. Mer information om dessa steg finns i:Lägg till kontakter till listan Alla prenumeranter

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på rullgardinsmenyn längst ner i fönstret Lägg till kontakter. Den här rullgardinsmenyn innehåller alla dina befintliga listor.
  3. Välj den prenumerantlista som du vill lägga till dina kontakter i. När du har klickat på listan kommer den nedrullningsbara menyn att kollapsa och ditt nya listnamn visas.
  4. Klicka på Lägg till kontakter så är du klar! Den nya listan med dina kontakter visas i prenumerantens sidofält.

Du kan använda den här metoden när du segmenterar om eller utför något underhåll i dina listor. Och du behöver inte oroa dig för att skapa några duplicerade prenumeranter.