GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Lägg till kontakter till listan Alla prenumeranter

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Gör så här för att lägga till kontakter för prenumeranterna i prenumerantområdet på ditt GoDaddy Email Marketing-konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Välj fliken Prenumeranter högst upp på kontot.
  3. Klicka på Lägg till prenumeranter för att visa importalternativen.
  4. Välj fliken Många åt gången för att välja en fil som ska läggas upp. Eller välj fliken En åt gången om du vill ange dina kontakter individuellt.
  5. OBS! Om du bara vill lägga till en enda kontakt kan du använda endera fliken. På fliken En i taget kan du lägga till e-post- och namnuppgifter i specialfält för den informationen. Och på fliken Många åt gången kan du helt enkelt klistra in detaljerna i fältet Klistra in prenumeranter.

6. Ange dina kontaktuppgifter:
    • Klicka på Bläddra för att hitta filen du vill ladda upp.
    • Klistra in dina prenumerantdetaljer i fältet Klistra in prenumeranter.
    • På fliken En åt gången anger du namn och e-postadress i fälten.
  7. Välj listan dit dina kontakter ska importeras:
    • Välj Alla i listrutan för att lägga till kontakterna i din huvudlista.
    • Skapa en ny lista för dina prenumeranter.
    • Välj en befintlig lista.
  8. Klicka på Lägg till prenumeranter.
  9. OBS! Om du befinner dig på fliken En i taget stängs inte fönstret automatiskt. Därmed kan du enkelt lägga till ännu en prenumerant. Om du vill stänga fönstret klickar du på X.