Lägg till kontakter

Gör så här för att lägga till kontakter för prenumeranterna i prenumerantområdet på ditt GoDaddy Email Marketing-konto.

1. När du är inloggad, välj fliken Prenumeranter överst i kontot.
  2. Klicka på Lägg till kontakter för att visa importalternativen.
  3. Välj fliken Många åt gången för att välja en fil som ska läggas upp. Eller välj fliken En åt gången om du vill ange dina kontakter individuellt.
  4. Om du vill endast vill lägga till en enskild kontakt kan du använda endera fliken. På fliken En åt gången kan du lägga till e-postadress och namn i de särskilda fälten för dessa uppgifter. Och på fliken Många åt gången kan du helt enkelt klistra in detaljerna i fältet Klistra in kontakter.

5. Ange dina kontaktuppgifter:
  6. Välj listan dit dina kontakter ska importeras:
  7. Klicka på Lägg till kontakter.
  8. Om du befinner dig på fliken En åt gången stängs inte fönstret automatiskt. Därmed kan du enkelt lägga till en annan kontakt. Om du vill stänga fönstret klickar du på X.