Lägg till klienter i mitt GoDaddy Pro-medlemskonto

Så här lägger du till kunder i ditt GoDaddy Pro-medlemskonto och sedan begär åtkomst till sina konton för att enkelt hantera sina produkter. Det finns två åtkomstnivåer:

• Kunder kan låta dig hantera och köpa produkter för deras konton. Kunderna måste då tillhandahålla betalningsinformation till GoDaddy.
  • Kunder kan låta dig hantera produkter för deras konton. Du kan föreslå produkter till kunder och hantera dem efter att kunden har köpt dem.

1. Gå till din GoDaddy- produktsida .
  2. Välj GoDaddy Pro .
  3. Välj Klienter i vänster sidofält.
  4. Om du inte har lagt till några kunder än visas skärmen Lägg till en kund. Om du redan har lagt till en klient väljer du Lägg till en klient till .
  5. I formuläret Lägg till en kund anger du kundens förnamn , efternamn och företag . När du är klar väljer du Spara .
  6. Välj Begär åtkomst .
  7. Nedanför åtkomstnivå väljer ett alternativ. Välj sedan Nästa :
    • Välj Hantera produkter om du bara vill föreslå produkter till kunden. Kunden ansvarar själv för inköp.
    • Välj Hantera produkter och köp om du vill kunna köpa produkter med kundens betalningsinformation. Du behöver inte visa eller ändra din kunds betalningsinformation.
  8. Ange kundens e- postadress. Vi har lagt till ett grundläggande meddelande som förklarar din begäran - du kan redigera meddelandet om du vill.
  9. Välj Skicka e-post .

Vi skickar ett e-postmeddelande till kunden med din begäran om kontoåtkomst. När kunden godkänner din begäran skickar vi en bekräftelse till dig via e-post.