Lägg till flera medlemmar på webbplatsen

Medlemssidorna för Website Builder visas endast för personer som får ett mejl med en privat länk. Du kan lägga till flera medlemmar genom att importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser. (Eller så kan du lägga till medlemmar en i taget.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's members-only pages.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka längst upp till höger på panelen Sidor och leta upp en befintlig medlemssida (titta efter låset).
    klicka på hantera medlemmar i menyn
  4. Klicka på de tre punkterna till höger om sidans namn och välj Hantera medlemmar.
  5. Klicka på Lägg till medlemmar längst upp till höger på den nya sidan Medlemmar som öppnas.
    klicka på lägg till medlemmar
  6. På fliken Importera flera har du två alternativ:
    klicka på bläddra eller hämta exempel
    • Klicka på Bläddra och gå till ett befintligt kalkylblad med namn och e-postadresser.
    • Klicka på Hämta exempel för att ladda ned en kalkylbladsmall som du kan använda för att lägga till namn och e-postadresser.

OBS! Kalkylbladet måste vara formaterat som en CSV- (Comma Separated Values), XLS- eller XLSX- fil. Annars fungerar inte den uppladdade filen med Website Builder.

7. Innan du laddar upp filen kan du välja Meddela nya medlemmar per e-post för att skicka en webbplatslänk till dem. (Befintliga medlemmar kan få länken utan ett nytt e-postmeddelande.)
    markera kryssruta, klicka sedan på lägg till

OBS! Klicka på Förhandsgranska om du vill se ett exempel på det e-postmeddelande som skickas till dina inbjudna medlemmar.

8. När du är klar klickar du på Lägg till för att ladda upp filen. När filen har laddats upp visar Website Builder en lista med e-postadresser som kan logga in och visa medlemssidorna.
    nya namn visas i listan