Lägg till en favicon på min webbplats

En favicon (förkortning för favoritikonen) gör att din webbplats skiljer sig från tävlingen genom att visa en liten bild på webbsidans flik. Det visas också på platser som favoritfältet och bokmärkeslistan.

Du kan lägga till en favicon utan krångel med kodning med hjälp av Websites + Marketing webbplatsverktyg .

Ladda upp en fyrkantig .PNG-, .ICO-, .JPG- eller .JPEG-bildfil. Vi har rekommenderat måtten 180 x 180 pixlar för att favicon ska se ut som skarp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Gå till menyn Inställningar och välj Favicon .
  5. Gå till Favicon- panelen och välj Ladda upp och gå till den bild du vill använda.
    Klicka på Ladda upp
    OBS! Håll designen på din favicon enkel - du vill inte att folk ska kisa.
  6. Klicka på Klar när du är klar och välj Publicera webbplats / Publicera när du är klar.
  7. Välj Besök webbplats för att visa webbplatsens favicon i webbläsarens flik eller navigeringsfält.
    (Exempel nedan)
    Ett exempel på favicon på en aktiv webbläsarflik.