GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till fält i ditt registreringsformulär

Det enda obligatoriska fältet i ditt anmälningsformulär är e-postfältet. Du kan lägga till så många du vill och avgöra om de är obligatoriska. Om du är osäker på vilken data du behöver samla in är Namn och e-postadress vanligtvis ett bra ställe att börja på. Du kan alltid utöka ditt formulär senare.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Lägg till ett fält medan du redigerar ditt anmälningsformulär.
  3. Välj fältnamnet i listan över standardfält eller klicka på Utmärkta fält för att lägga till ett anpassat fält .

OBS! Anpassade fält inkluderar textrutor, alternativknappar, kryssrutor och datumposter.

4. Fältet visas i ditt formulär till vänster.
  5. Om du vill ta bort ett fält från formuläret klickar du på det grå x bredvid fältnamnet i den högra sidofältet.
  6. Klicka på rutan i fältets övre högra hörn för att göra det till ett obligatoriskt fält.
  7. Klicka på den röda asterisken för att göra den inte obligatorisk.

OBS! Fältet E-post krävs alltid.

Dina fältändringar sparas automatiskt när du gör dem.