Gå direkt till huvudinnehållet

Workspace Email Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till extra lagringsutrymme i mitt e-postkonto

När du har köpt ytterligare utrymme kan du använda det på de e-postadresser du har konfigurerat.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Workspace Email.
  3. Klicka på Hantera bredvid kontot där du vill använda ytterligare utrymme.
  4. Klicka på Visa e-post .
  5. För muspekaren över redigeringsikonen bredvid adressen du vill använda och klicka sedan på Redigera .
  6. I fältet Kvot anger du det extra utrymme du vill använda.
  7. Klicka på Spara.

Mer information