Lägg till ett medlemsmärke för GoDaddy Pro på min webbplats

Som GoDaddy Pro-medlem kan du lägga till ett märke på din webbplats för att visa kunder att du är medlem i programmet. Märket länkar tillbaka till din profilsida så att kunder kan se din portfölj, recensioner med mera.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Gå till din GoDaddy- produktsida .
  2. Välj GoDaddy Pro .
  3. Välj ikonen Förmåner på vänster sida av sidan.
    välj förmånesikon
  4. Gå till sidan Förmåner och välj Märken .
    välj Emblem för att välja medlemsemblem
  5. Välj Hämta HTML-inbäddningskod för önskad textfärg .
  6. Kopiera den inbäddade koden och sätt in den i HTML-koden på sidan där du vill att märket ska visas.

Visa mig

Mer information

• Det är OK att placera märket på dina sociala medier. Du kan behöva högerklicka på bilden och spara den på datorn för att använda den med webbplatser som inte tillåter HTML från användaren.
  • Här är hemsidan för alla hjälpartiklar från GoDaddy Pro .