GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till ett Facebook-anmälningsformulär

Lägg till ett registreringsformulär för GoDaddy Email Marketing på din företags Facebook-sida. Facebook-integrationen har endast stöd för anmälningsformulär om du har administratörsåtkomst till Facebook-sidan och har 2000 eller fler följare . I artikeln om flikar på Facebook för utvecklare finns detaljerad information för att anpassa fliken.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till E-postmarknadsföring och välj Hantera .
  3. Gå till menyn Tillägg och välj Lägg till fler .
    Lägg till fler
  4. Klicka på 3: e fliken Party Integrations.
  5. Rulla ner till tillägget för Facebook-registrering , klicka på och klicka sedan på ikonen Inställningar.
    Lägg till fler
  6. Klicka på Auktorisera till höger. När Facebook-inloggningssidan öppnas klickar du på OK
  7. Klicka på Lägg till Facebook-fliken till höger.
  8. Välj det formulär du vill använda och välj sedan den Facebook-sida där du vill att formuläret ska visas.
  9. Klicka på Spara ändringar så visas fliken E-postregistrering på din Facebook-sida.