Lägg till ett e-postalias från mitt shopparkonto

Ett e-postalias är en alternativ e-postadress för en enda inkorg. Få reda på hur du lägger till ett e-postalias från ditt GoDaddy-konto.

OBS! Den här artikeln riktar sig till shoppers. Om du är administratör, gå till

.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Hantera bredvid den e-postadress där du vill lägga till ett alias.
  3. Klicka på Alias.
  4. Klicka på Add Alias (Lägg till alias).
  5. Ange namnet eller titeln som du vill ha som e-postalias.
  6. Använd menyn för att välja ditt domännamn
  7. Klicka på Spara.

När sidan uppdateras kan du se de alias som du har skapar för din e-postadress.