Lägg till en WordPress-webbplats på min GoDaddy Pro-kontrollpanel

Du kan lägga till WordPress-webbplatser och hantera dem från din GoDaddy Pro-kontrollpanel.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Webbplatser i det vänstra sidofältet.
  3. Klicka på Plus i det övre vänstra hörnet och klicka på Lägg till webbplats .
    Lägg till webbplats
  4. Skriv webbplatsens URL.

OBS! Du kan importera dina GoDaddy-värdbaserade webbplatser genom att klicka på Importera GoDaddy-webbplatser .

5. Fyll i dina WP-admin-autentiseringsuppgifter.

OBS! Om du installerade insticksprogrammet Worker manuellt kan du uppmanas att ange anslutningsnyckeln i beskrivningen för insticksprogram för Worker på din webbplats.

6. Klicka på Lägg till webbplats .