|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en webbplats som inte är WordPress i min GoDaddy Pro-kontrollpanel

Du kan lägga till en webbplats som inte är WordPress i din GoDaddy Pro-kontrollpanel och spåra webbplatsens prestanda, säkerhet och SEO-rankning. Du kan även konfigurera aviseringar när webbplatsen är nere.

  1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Webbplatser i det vänstra sidofältet.
  3. Klicka på Plus i det övre vänstra hörnet och klicka på Lägg till webbplats .
    Lägg till webbplats
  4. Skriv webbplatsens URL.

    OBS! Du kan importera dina GoDaddy-värdbaserade webbplatser genom att klicka på Importera GoDaddy-webbplatser .

  5. Klicka på Lägg till webbplats .

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.