Lägg till en sida

Du kan lägga till så många sidor du behöver för att bygga en webbplats i Website Builder.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Dra ikonen Ny sida från verktygsfältet till vänster på sidan.
  4. I fältet Sidnamn fyller du i ett namn på sidan och klickar på Lägg till.
  5. När den nya sidan öppnas kan du börja lägga till innehåll.
  6. Klicka på Publicera och sedan på länken till bekräftelserutan för att se hur ändringarna ser ut på din webbplats.
    Klicka på länken för att se ändringarna live

Nästa steg

Relaterade länkar