GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en modul

Att lägga till en modul är det första steget för att lägga till innehåll i din e-postmarknadsföringskampanj. Lägg till så många moduler du vill, ändra typ (olika layouter av text och bilder) och ordna om dem efter dina behov.

OBS! Om du redan är i redigeringsläge eller har öppnat en ny kampanj på Skapa- menyn, gå vidare till steg 3.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Kampanjer längst upp på sidan.
  3. Klicka på Redigera i kampanjens nedre vänstra hörn.
    Klicka på Redigera
  4. Klicka på för att lägga till en modul i verktygsfältet längst ner i kampanjen.
    Klicka för att lägga till en modul
    En ny, tom modul visas längst ner i din kampanj.
    Modulen Bild och text

Här har vi lagt till Bild och textKnappen Modul för bild och text modul, där bildens platshållare finns till vänster och texten platshållare till höger.

5. Lägg till en bild och lite text i de tomma platshållarna.
  6. Klicka på SparaModuler .

Tips: Om du vill flytta din modul till en ny plats i kampanjen klickar du på och håller ned och drar modulhandtaget (på vänster sida om valfri kampanj) uppåt eller nedåt.
    Klicka och dra i handtaget