GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en innehållsförteckning i din e-postkampanj

Genom att lägga till en innehållsförteckning uppmuntrar du personer som får din e-postkampanj att snabbt skanna och hoppa till de avsnitt som är intresserade av dem.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. I Kampanjer klickar du på Redigera för att öppna en befintlig e-postkampanj.
  3. Klicka på pennknappen i samband med avsnitt Titel modul som du vill lägga till innehållsförteckningen.
    Klicka på pennknappen
  4. Klicka på knappen Innehållsförteckning i verktygsfältetKnapp Innehållsförteckning .

Om du klickar på den här knappen läggs avsnittstiteln till Innehållsförteckningen högst upp i e-postmarknadsföringskampanjen.

Klicka och dra i handtaget
  5. Upprepa steg 1 till 4 för varje avsnittstitel i kampanjen.