Lägg till en identitet

När du har lagt till en identitet kan du använda den för att skicka e-post (med en annan adress) med ditt primära e-postkonto. Anta till exempel att ditt primära e-postkonto är me@example.com och att du vill skicka e-post på marknadsföringsteamets vägnar. Lägg till en identitet för marknadsföringsteamet (mktg@example.com) och skicka e-post med den identiteten från ditt primära konto.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. I klassiskt läge på menyn Inställningar, klicka på Personal Settings.
    Klicka och dra i handtaget
  3. Klicka på fliken Identiteter och sedan på Lägg till identitet .
    Klicka på Lägg till identitet
  4. Fyll i följande fält:
    FältGör så här
    NamnAnge ett namn som ska visas för dina e-postmottagare.
    E-postAnge en e-postadress som ska visas för dina e-postmottagare.
    Svara påAnge en e-postadress som mottagarna ska skicka svar till.
    StandardMarkera kryssrutan för att göra denna identitet till standard.
    Fyll i fälten
  5. Klicka på OK.

Du kan redigera eller ta bort en identitet i kolumnen Åtgärder.