GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en bild

Innan du kan lägga till en bild måste du ladda upp en bild till bildgalleriet. Därefter lägger du till en modul som har en platshållare för bilder.

1. Om du inte redan har gjort det, logga in på ditt GoDaddy konto och öppna Email Marketing. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Redigera längst ned i den kampanj du vill använda på sidan Kampanjer .
    Klicka på Redigera
  3. Leta upp den bild du vill lägga till i bildgalleriet.

Klicka på Läs mer för att visa fler bilder.

4. Klicka och dra bilden till bildplatshållaren i modulen du lade till tidigare.
    Klicka och dra bilden till platshållaren

Du kan ändra storlek på bilden eller ändra den.

Lägg till flera bilder sida vid sida

1. Om du vill lägga till mer än en bild sida vid sida klickar du inuti bildmodulen .
  2. Under den första bilden du har lagt till klickar du på plustecknet (+) för att lägga till platshållaren för den andra bilden.
    Klicka på plustecknet
  3. Klicka på plustecknet (+) under den andra bildplatskärmen för att lägga till en tredje bildplatshållare osv.
    Klicka på plustecknet en andra gång

Du kan lägga till upp till 4 bilder sida vid sida.

4. Leta upp den bild du vill lägga till i bildgalleriet.

Klicka på Läs mer för att visa fler bilder.

5. Klicka och dra varje bild från Bildgalleriet till bildens platshållare i modulen.
    Dra bilderna till platshållarna

När du har dragit en bild till en platshållare behöver du antingen klicka inuti bilden eller klicka på pennknappenKlicka på pennknappen för att öppna redigeringsläget och lägga till fler bilder.