GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en bannerbild

Banderollbilden är bilden som visas längst upp i din e-postkampanj. Det är läsarens första intryck, så du vill att din bannerbild ska passa ditt företags varumärke eller ditt nyhetsbrev. Du kan ofta hämta något från dina egna arkiv, men om du inte har något tillgängligt finns det många gratis resurser där ute. Om du börjar med en rå bild kan du överväga att lägga ner text på din favoritbildredigerare och lägga till text. Du vill att din bannerbild ska fånga rätt ton.

OBS! Spara din bild till 590 pixlar bred för den mest effektiva rendering och laddning. Banderollens höjd är upp till dig.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto om du inte redan har gjort det. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. I ditt GoDaddy Email Marketing konto, klicka kampanjer.
  3. Klicka på Redigera under den kampanj som du vill arbeta med eller på Skriv för att skapa en ny kampanj.
  4. I sidofältet, under Bilder , klickar du på Lägg till en bild för att hitta din bannerbildfil.
  5. OBS! Skapa en professionell bild med Content Creator. De bästa måtten är 590 x 175 pixlar. När du är klar med designen sparar du din bild som en PNG-fil.

6. Leta reda på och öppna den bildfil du vill använda som banner. Klicka på Ladda upp bild .
  7. När bilden är uppladdad, kommer du att se en miniatyr av bilden i bilder sidofältet. Dra bilden från sidofältet och släpp den till bannerområdet.
  8. Du uppmanas att lägga till en länk till din bannerbild . Vi rekommenderar starkt att du gör din banner klickbar . Ange din webbadress och klicka på Spara .
  9. Klicka på Spara längst upp eller längst ner på skaparsidan för att spara dina framsteg.
  10. Klicka på Förhandsgranska högst upp till höger för att se din kampanj så som dina läsare kommer att se den.

Vi rekommenderar alltid att du använder en bannerbild, men om du har en kampanj som kräver något annorlunda kan du hoppa över bannerbilden genom att lämna bannerutrymmet tomt. Din kampanj börjar vid den första modulen i din layout och visar inte något för en banner.