Lägg till eller ändra fotogalleri

Du kan lägga till enstaka foton på webbplatsen, men du kan också skapa ett bildgalleri med upp till 250 bilder. När du har valt layout anger du om bildgalleriet ska växla bild automatiskt eller om besökarna ska kunna ändra dem manuellt.

Den här videon är en del av instruktionsserien om Avancerad design och media i Hemsideprogrammet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till ett fotogalleri och lägg till ett avsnitt.
  5. Lägg till Bildgalleri, följt av avsnittet Fotogalleri och välj sedan Lägg till bredvid den layout du vill använda. Ingen fara, du kan alltid ändra layouten senare.
  6. Anpassa alternativen i höger panel. Olika layouter har olika alternativ.
    • Layout: Välj en annan layout för galleriet.
    • Accentfärg: Välj vitt, svart eller din temafärg till ditt avsnitt.
    • Titel: Ange en titel som kommer att visas högst upp i fotogalleriet eller lämna den tom.
    • Fullständig bredd: Galleriet är infogat på sidan eller går från kant till kant på skärmen.
    • Visa miniatyrbilder: Miniatyrer visas under bilden vilket hjälper besökarna på webbplatsen att se alla bilderna som visas, eller klicka på ett visst foto som de vill gå direkt till.
    • Visa pilar: Besökarna kan använda pilarna för att klicka sig till vänster och till höger.
    • Autospela: Bilder byts automatiskt till nästa bild och pausar i intervaller som anges med Timer för autospelning (i sekunder).
    • Galleribilder: Använd + för att lägga till fler bilder eller välj en bild du vill ändra, beskriva eller ta bort. Dra och släppa bilderna inuti området Galleribilder för att ordna och ändra hur bilderna visas.

Obs! Bilder kan inte ha länkar men du kan lägga till en beskrivning och lägga in en länk i den beskrivande texten.

7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.