GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ladda upp en bild

Innan du kan lägga till en bild i din e-postmarknadsföringskampanj måste du ladda upp en bild i galleriet.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Redigera längst ned i den kampanj du vill använda på sidan Kampanjer .
  3. Klicka på fliken Images (Bilder) i den högra panelen.
    Klicka på fliken Images (Bilder)
  4. Under fliken Bilder klickar du på plustecknet för att bläddra efter bilder.
    Klicka på plustecknet
  5. Klicka på bilden du vill ladda upp och klicka sedan på Öppna .
    Klicka på en bild och klicka på Öppna

Din bild kommer nu att visas i den högra panelen på fliken Images (Bilder).

Tips för att ladda upp bilder

• Du kan ladda upp vilket filformat som helst .jpg, .png eller .gif.
  • Din bild ska ha RGB-färgutrymme och inte CMYK.
  • Bilder får inte vara bredare än 590 pixlar.
  • Håll bildfilens storlek under 200 kB. Något som är större kommer att lägga ner e-post när det skickas och öppnas.