Ladda ner mina data från GoDaddy Pro

Du kan begära att ladda ner all data som GoDaddy Pro har för ditt konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och klicka sedan på Inställningar .
    Öppna inställningar
  4. Klicka på fliken Profil.
  5. Klicka på Begär dataexport i avsnittet Exportera personuppgifter .

OBS! Det kan ta lite tid att exportera data.

6. När data är klara visas meddelandet Dataexport slutfört i övre högra hörnet. Klicka på länken för att starta nedladdningen. Länken är giltig i 7 dagar.