Ladda ner mina certifikatfiler för kod / drivrutinsignering

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

När vi har godkänt din begäran om kod- / drivrutinsignering måste du ladda ner dina certifikatfiler.

OBS! Om du flyttar ditt SSL-certifikat till en ny server, om din server har kraschat, om du har tappat bort din privata nyckel eller fått ett felmeddelande om att den privata nyckeln inte stämmer, kan du inte bara installera om ditt certifikat. du måste uppdatera ditt certifikat .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för certifikatet som du vill ladda ner.
  3. Gå till Ladda ner certifikat, välj en servertyp och välj sedan Ladda ner zipfil.

Nästa steg

Nästa steg beror på vilken typ av kod eller drivrutin du vill signera: