Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ladda ner bilder från fotoalbum

När du överför din webbplats från Webbplatsverktyg version 6 till Website Builder överförs automatiskt alla bilder i webbplatsens fotoalbum.

Du kan emellertid ha bilder i andra fristående konton för fotoalbum som du vill ladda ner och sedan lägga till i ditt Website Builder-bildgalleri. Dessa steg liknar nedladdning av andra filer (som PDF-filer, dokument etc.) som du kanske vill flytta till din Website Builder-webbplats.

Hur man bestämmer källan till en bild

Dessa steg hjälper dig att avgöra vilka bilder som finns på din webbplatsverktyg version 6 och vilka som finns i ett fristående fotoalbum och måste laddas ned manuellt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.

OBS! När du har startat övergången kallas din webbplats för Hemsidor + Marknadsföring följt av ditt paketnamn (t.ex. Hemsidor + Marknadsföring Standard). Tidigare innehöll din webbplats Webbplatsverktyg i titeln på ditt paket (t.ex. Business Plus Webbplatsverktyg) Webbplatsverktyget förblir emellertid detsamma.

3. Välj Redigera webbplats för att öppna den nya webbplatsverktyget.
  4. Välj menyn Webbplatsverktyg i övre vänstra hörnet och välj sedan Webbplatsverktyg V6 . Detta öppnar din gamla webbplatsredigerare på en ny flik.
  5. Välj Ladda upp filer längst ner.
  6. Välj fliken Images (Bilder).
  7. Välj ett av alternativen i listrutan Konto .
    • Om kontonamnet är samma som din webbplats migreras bilderna i gallerierna automatiskt till Website Builder. Du behöver inte vidta några ytterligare åtgärder.
    • Bilder i alla andra konton finns i fristående fotoalbum och måste laddas ned manuellt.

Ladda ner bilder från ditt fristående fotoalbum

Ladda ner foton från dina fristående fotoalbum individuellt eller som en grupp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till avsnittet Fotoalbum och välj det för att utöka det. Välj sedan Hantera bredvid ditt fotoalbum.
  3. Välj det galleri som du vill hämta foton från i ditt fristående fotoalbum.
  4. Ladda ner foton individuellt eller som en grupp.
    • Hämta foton individuellt: Välj Hämta under varje bild som du vill ladda ner.
    • Hämta foton som en grupp: Välj Hantera . Markera bockmarkeringar vid de foton som du vill ladda ner. Välj Hämta foton i listrutan Tillämpa den här åtgärden . Välj Gå för att ladda ner dina foton.
  5. När du har alla dina bilder lägger du till dina bilder på din nya Website Builder-webbplats.