Ladda ner bilder från fotoalbum

När din webbplats har gått från Webbplatsverktyg version 6 till Websites + Marketing, alla bilderna i webbplatsens fotoalbum överförs automatiskt.

Du kan dock ha bilder i andra fristående konton för fotoalbum som du vill ladda ner och sedan lägga till i ditt Websites + Marketing-bildgalleri. Ladda ner foton från dina fristående fotoalbum individuellt eller som en grupp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till avsnittet Fotoalbum och välj det för att utöka det. Välj sedan Hantera bredvid ditt fotoalbum.
  3. Välj det galleri som du vill hämta foton från i ditt fristående fotoalbum.
  4. Ladda ner foton individuellt eller som en grupp.
    • Hämta foton individuellt: Välj Hämta under varje bild som du vill ladda ner.
    • Hämta foton som en grupp: Välj Hantera . Markera bockmarkeringar vid de foton som du vill ladda ner. Välj Hämta foton i listrutan Tillämpa den här åtgärden . Välj Gå för att ladda ner dina foton.
  5. När du har alla dina bilder lägger du till dina bilder på din nya Websites + Marketing-webbplats.