Ladda ned programvaran för Microsoft Office

Med företagskonton i Office 365 från GoDaddy kan du installera Microsoft® Office-program som Word, Excel, Outlook, med mera på upp till fem PC- och Mac-datorer per användare.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Välj Office 365 E-post och produktivitet och klicka på Hantera.
  3. På sidan E-post och produktivitet klickar du på Hämta Office:
  4. Ange din e-postadress och lösenord för Office 365.
  5. På sidan Programvara ser du alla Office-program. Klicka på Installera och följ anvisningarna för att installera programmen på datorn:

Om du vill använda 64-bitars nedladdningar av de här programmen klickar du på Avancerat bredvid 32-bitarsalternativet. Välj 64-bitars och klicka sedan på Installera.

Det är allt som behövs! Du kommer snabbt igång när du har alla Office-produkter.