Ladda ned ett SSL-certifikat

Om du installerar din SSL på din egen server när vi har godkänt din SSL-certifikatbegäran kan du ladda ned ditt primära och mellanliggande certifikat från SSL-programmet.

Du behöver inte använda de här anvisningarna om din webbplats administreras via våra webbtjänster (t.ex. GoDaddy delad värdtjänst, Onlinebutik, Webbplatsverktyg). Vi kan ta hand om SSL-installationen åt dig.

OBS! Om du flyttar ditt SSL-certifikat till en ny server, om din server har kraschat, om du har förlorat din privata nyckel, eller fått ett felmeddelande om att den privata nyckeln inte stämmer, kan du installera om certifikatet. Du måste uppdatera certifikatet (mer information).

Så här laddar du ned ditt SSL-certifikat

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Starta bredvid det certifikat som du vill använda.
  4. Klicka på Ladda ner.
  5. Välj servertypen och klicka på Ladda ned Zip-fil.

När du har laddat ned den filen måste du installera den på din server. Vi har installationsanvisningar för de vanligaste servrarna här.