Kundnummer

Ditt kundnummer är ett annat sätt att bekräfta din identitet när du ringer till en GoDaddy-guide. Du behöver inte ha ditt kundnummer för att logga in och det skiljer sig från din support-PIN-kod.

• För att hitta ditt kundnummer loggar du in på ditt konto och går till sidan Inloggning och PIN-kod . Ditt kundnummer visas i avsnittet Inloggningsinfo.

Om du söker din support-PIN-kod kan du titta i avsnittet support-PIN-kod på sidan.

Nu är du redo att kontakta en GoDaddy-guide .