Kundnummer

Vi tilldelar ett kundnummer som ett annat sätt att bekräfta din identitet när du ringer en GoDaddy-guide. Du behöver inte ha ditt kundnummer för att logga in och det skiljer sig från din support-PIN-kod.

• För att hitta ditt kundnummer loggar du in på ditt konto och klickar på ditt namn i det övre högra hörnet. Ditt kundnummer visas under ditt namn.
    Kontomenyn öppen och visar ditt kundnummer

Om du verkligen letade efter din PIN-kod klickar du på Visa under ditt kundnummer.

Nu är du redo att kontakta en GoDaddy-guide .