GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Korrigera utgångna SSL-certifikat i din webbläsare

Vi använder alltid det senaste och bästa inom internetsäkerhet - din integritet, ditt skydd och din säkerhet är högsta prioritet för oss. GoDaddy Email Marketing är alltid säkert! Så vad händer om du har klickat på en länk i ett e-postmeddelande och stött på en varning som den här:

exempelvarningsmeddelande för </godaddy>  post med utgånget SSL-certifikat

Eller kanske något liknande?

exempelvarningsmeddelande för <godaddy> GoDaddy  Email Marketing med utgånget SSL-certifikat

Eller om du gärna surfar och skapar fenomenala kampanjer och ser det här i webbläsarens adressfält:

exempel webbläsaradressvisning för  GoDaddy  Email Marketing med utgånget SSL-certifikat

Vad som händer här är att du faktiskt har ett utgånget SSL-certifikat som används av din webbläsare . Vår säkerhet är alltid uppdaterad, men en som vi brukade använda, från DigiCert High Assurance, har nyligen gått ut. Så även om vår säkerhet är i toppform varnar din webbläsare dig eftersom certifikatet fortfarande är cachat i din åtkomstväg. Du kan läsa mer information om det specifika utgångna mellanliggande säkerhetscertifikatet på DigiCerts blogg .

Det här kommer sannolikt bara att hända för våra Mac-användare där ute, men det finns ett snabbt och enkelt sätt att åtgärda detta! Följ de här stegen så blir du gyllene:

1. Gå till datorns programområde och klicka på gruppen Annat - du kanske aldrig har märkt att det någonsin fanns där. Det ska vara rätt nära början av listan.

hitta GoDaddy Email Marketing is secure" width="387"/>

2. Klicka sedan på programmet Nyckelringåtkomst för att hitta webbläsarens säkerhetscertifikat.

hitta åtkomst till Nyckelring i GoDaddy Email Marketing is secure" width="376"/>

3. Klicka på menyn Visa längst upp på skärmen och välj Visa utgångna certifikat . Detta visar alla certifikat som din webbläsare har samlat in och som har gått ut före idag. Som standard döljs dessa i certifikatvisningen.

i Åtkomst till nyckelring klicka på GoDaddy Email Marketing is secure" width="493"/>

4. Använd sökfältet längst upp till höger i programfönstret för att söka efter ”DigiCert High Assurance”. Du bör se listan minska ner, riktigt snabbt.

5. Leta upp certifikatet som heter DigiCert High Assurnace EV Root CA och som gick ut före idag och ctrl-klicka (eller dubbelklicka) på objektet i listan. Välj alternativet för att ta bort certifikatet.

Hitta utgånget certifikat och ta bort för att bläddra utan problem,  GoDaddy  Email Marketing är säkert

OBS! Medan du är här kan du leta efter andra certifikat som har gått ut före idag. Om du tar bort dem kommer din webbläsare att fungera bättre, i allmänhet, oavsett vilka webbplatser du besöker.

Nu är du klar! Du bör vara fri att segla till havs utan ytterligare säkerhetsvarningar eller skrämmande röda korsningar. Avast!