Koppla eller lägg till min webbplats till en företagssida på Facebook

Du kan koppla (lägga till) din Website Builder-webbplats till en ny eller befintlig företagssida på Facebook så att den innehåller webbplatsens företagsnamn, adress och webbadress. Att lägga till sidan gör att du slipper bekymmer med att skapa en sida manuellt på Facebook.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Om du inte redan har gjort det måste du publicera din webbplats så att din företagssida på Facebook innehåller den senaste informationen.
    innan du börjar publicera webbplatsen
  3. Klicka på knappen Website Builder Kontrollpanel, hitta Facebook-”kortet” och klicka på Anslut.
    anslut till Facebook
  4. Om du inte redan är ansluten till Facebook behöver du logga in.

OBS! Du kanske behöver tillåta att GoDaddy får åtkomst till din företagssida på Facebook.

5. Om du har en befintlig företagssida på Facebook kan du välja den eller skapa en ny företagssida.
  6. Flera sidor visas där du behöver granska och bekräfta din information. Fyll i fälten och fortsätt tills din företagssida på Facebook visar webbplatsens huvudbild och information.
    ny eller uppdaterad företagssida på Facebook

OBS! Om du stöter på problem när du skapar en sida går du till Facebook för att skapa en ny sida manuellt.