|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Köp fler SMTP-reläer

Som standard är du begränsad till 250 SMTP-reläer per brevlåda och dag. Du kan köpa fler, i förpackningar om 50, - per dag. Det kan ta upp till 24 timmar innan de är tillgängliga.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Workspace Email.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på Hjälp längst upp på skärmen.
  5. Klicka på Har SMTP-reläer slut? Köp mer .
  6. Välj hur länge du vill köpa ytterligare reläer.
  7. Klicka på Köp nu! och slutför köpet.

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.