Kontrollera Workspace Email

Genom Workspace Webbmejl får du tillgång till ditt e-postkonto från valfri webbläsare.

Så här kommer du åt Workspace Webbmejl

1. Gå till email.secureserver.net.
  2. Ange din fullständiga E-postadress och ditt Lösenord och klicka sedan på Logga in.

Du kan också kontrollera din e-post genom att gå till e-post.domänexempel.com (där domänexempel.com är ditt domännamn).

Om din domän har registrerats genom oss eller om du använder våra namnservrar, konfigureras det här automatiskt. Om din domän är registrerad eller hanteras någon annanstans ska du läsa

för att få information om hur du konfigurerar domänens DNS-inställningar med din e-post.