Kontrollera status för min domänöverföring

Kontrollera statusen hos domänöverföringar till ditt GoDaddy-konto för att se var någonstans de befinner sig i överföringsprocessen. Du kan kontrollera domäner som överförs mellan registratorer och domäner som överförs mellan GoDaddy-konton.

1. Logga in på överföringssidan för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du har markerat rätt Överföringar-knapp. Sök efter en specifik domän med hjälp av sökfältet ovanför din domänlista.
    • Inkommande överföringar: Domäner som överförs till ditt GoDaddy-konto visas här.
    • Utgående överföringar: Domäner som överförs från ditt GoDaddy-konto visas här.
  3. Välj en befintlig flik för att visa domäner i en viss kategori. Eller sök efter en specifik domän i sökfältet.
    • Varje flik grupperar domäner i kategorier, men statusen för enskilda domäner kan variera.
  4. Kontrollera kolumnen Status för mer information om den aktuella statusen för varje domän.

Det kan ta upp till 5 till 7 dagar att slutföra domänöverföringar till ditt GoDaddy-konto från en annan registrator. Domänöverföringar till dig från ett annat GoDaddy-konto behandlas vanligtvis så fort domänen har godkänts av det nya kontot.