GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Kontrollera statistiken för dina kampanjer

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

När du skickar en e-postkampanj kan du övervaka resultaten genom att kontrollera statistiken.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på mer statistik i den kampanj som du vill använda.
    Klicka på knappen mer statistik

OBS! Om du klickar på knappen Statistik visas statistiken för den senaste utskicket av en kampanj.

3. Klicka på valfri statistiktyp i den vänstra panelen för att visa kombinerad statistik för alla utskick i kampanjen.
    Kampanjstatistik

Lista över statistik

Följande tabell hjälper dig att bättre förstå statistikkomponenterna.

Kontrollera e-poststatistik för samma kampanj

Om du vill visa resultaten för flera utskick i samma kampanj klickar du på länken Visa alla sändningar längst ner till vänster på statistiksidan .
 Klicka på Visa alla avsändningar

Vad är klickstatistik?

Klicka på prestanda kartlägger visuellt styrkan för varje webbadress i din kampanj. GoDaddy Email Marketing fördelar det totala antalet klick för en specifik utskick över alla aktiva länkar i kampanjen. Varje webbadress visar den totala procentandelen av alla klick den fick, tillsammans med antalet unika och totala antal klick.

Klicka på prestanda

Mer information

Typ av statistikBeskrivning
SkickatDessa kontakter skickades via e-post till marknadsföring via e-post. Om siffrorna inte är vad du förväntade dig kan du läsa våra guider för att utesluta en lista och inte skicka om dem.
AccepteradDessa kontakter tog emot ditt e-postmeddelande på rätt sätt. Om de öppnade mejlet, klickade på länkar eller vidarebefordrade e-postmeddelandet, visas det i statistiken för ”Engagerad” och ”Visade”.
StudsadeDessa kontakter fick inte e-postmeddelandet från din sändlista.
VisadeDessa kontakter har öppnat ditt e-postmeddelande.
EngageradDessa kontakter klickade på en länk eller delade din e-post med hjälp av vidarebefordran till en vän eller en knapp för social delning .
VidarebefordradDessa kontakter vidarebefordrade ditt e-postmeddelande till en vän.
TillväxtMäter det totala antalet nya prenumeranter och de som sagt upp prenumerationen på grund av ditt utskick.
Markerat som skräppostDessa kontakter markerade ditt e-postmeddelande som skräppost i sin inkorg.