GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Kontrollera statistiken för dina kampanjer

När du skickar en e-postkampanj kan du övervaka resultaten genom att kontrollera statistiken.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på mer statistik i den kampanj som du vill använda.
    Klicka på knappen mer statistik

OBS! Om du klickar på knappen Statistik visas statistiken för den senaste kampanjen med sändlista.

3. Klicka på någon av statistiktyperna i den vänstra panelen för att visa sammanslagen statistik för ett mejlutskick i kampanjen.
    Kampanjstatistik

Lista över statistik

Följande tabell hjälper dig att bättre förstå statistikkomponenterna.

Typ av statistik Beskrivning
Skickat Dessa kontakter har fått e-postmarknadsföring skickade till sig via en distributionslista. Om siffrorna inte är vad du förväntade dig kan du läsa våra guider för att utesluta en lista och inte skicka igen
Accepterad Dessa kontakter tog emot ditt e-postmeddelande på rätt sätt. Om de öppnade mejlet, klickade på länkar eller vidarebefordrade e-postmeddelandet, visas det i statistiken för ”Engagerad” och ”Visade”.
Studsade Dessa kontakter fick inte e-postmeddelandet från din sändlista.
Visade Dessa kontakter har öppnat ditt e-postmeddelande.
Engagerad Dessa kontakter klickade på en länk eller delade ditt e-postmeddelande genom att använda vidarebefordra till en vän eller en knapp för delning social medier.
Vidarebefordrade Dessa kontakter vidarebefordrade ditt e-postmeddelande till en vän.
Ökning Mäter det totala antalet nya prenumeranter och de som sagt upp prenumerationen på grund av ditt utskick.
Markerade som skräppost Dessa kontakter markerade ditt e-postmeddelande som skräppost i sin inkorg.

Kontrollera e-poststatistik för samma kampanj

För att visa resultaten för flera utskick inom samma kampanj, klickar du på länken Visa alla utskick i den nedre, vänstra panelen på sidan Statistik.
 Klicka på Visa alla utskick

Vad är klickstatistik?

Klickstatistik ger en visuell bild över hur väl varje enskild webbadress i din kampanj fungerade. GoDaddy Email Marketing fördelar det totala antalet klick för ett specifikt e-postmeddelande från en sändlista över alla aktiva länkar i kampanjen. Varje webbadress visar den totala procentandel av alla klick som den fått, tillsammans med unika klick och det totala antalet klick.

Klickstatistik