Kontrollera MX-poster i kontrollcentret för arbetsytor.

Det finns ett flertal faktorer som påverkar sändning och mottagning av e-post. MX-poster är en av dem. Du måste ha rätt MX-poster för att få din e-post.

Du kan kontrollera att du har rätt inställningar för dina MX-poster i kontrollcentret för arbetsytor. Om dina nuvarande inställningar är felaktiga kan vi förse dig med de korrekta inställningarna för ditt POP- eller IMAP-konto för e-post.

Mer information om hur du lägger till och redigerar MX-poster finns i Hantera DNS . Om du använder kontrollcentret för e-post läser du