Uppdatera min GoDaddy-kontoaktivitet

Kontrollera din kontoaktivitet och kontrollera att inget misstänkt pågår. Du kan se vilka enheter och webbläsare som använts för att logga in på ditt konto, och eventuella kontoändringar som att lägga till 2-stegsverifiering eller delegering av åtkomst.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod.
  2. Välj Visa all aktivitet under Aktivitet (senaste 90 dagarna).
    Visa all aktivitet
  3. Granska posterna i din kontoaktivitet. Välj Filtrera i över högra hörnet om du vill söka efter en viss typ av kontoaktivitet.
    • En bock på en grön sköld Känd enhet och aktivitet: En kontoaktivitet (som inloggning på konto) inträffade på en enhet eller webbläsare som du använt tidigare.
    • En stjärna på en blå sköld Ny enhet eller nya inloggningsmetoder: En kontoaktivitet (som inloggning på konto) inträffade på en enhet eller webbläsare som du inte har använt tidigare.
    • En penna på en grå sköld Ändringar i kontoinställningar: En ändring gjordes av dina kontoinställningar. Det här inbegriper sånt som återställning av lösenord eller PIN-kod, och ändringar av dina profiluppgifter.
  4. Välj Visa detaljer bredvid en kontoaktivitet för att se mer information.
    Visa detaljer