Kontrollera din cPanel Webmail

När du har lagt till e-postkonton kan du kontrollera din e-post via cPanels inbyggda webbmejlklienter (Roundcube, Squirrel Mail och Horde Mail) genom att gå till någon av följande:

• http://ditt domännamn/webmail
  • http://webmail.ditt domännamn

När du har loggat in behöver du välja vilken webbmejlklient du vill använda. Det spelar ingen roll vilken du väljer, men du kan jämföra skillnaderna i cPanel-dokumentationen, Vilken webbmejlapplikation bör jag välja?

Se Resetting cPanel Email Passwords om du behöver återställa eller byta lösenordet för e-postkontot.

Alla e-postadresser på ett cPanel-konto delar samma pool med 500 SMTP-reläer (utgående meddelanden) per timme.