Konsolidera utgångsdatum för domän

Med ConsoliDate kan du synkronisera datumen för när dina domännamn med ändelsen .com och .net förnyas. Detta ändrar dina förnyelsedatum från ditt ursprungliga registreringsdatum till ett datum du väljer. Du kan ConsoliDate förnyelsedatum för en domän en gång per år.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill konsolidera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Gå till menyn ovanför domänlistan och välj Förnya och sedan Konsolidera utgångsdatum .
    konsolidera domäner
  4. Välj det nya Förnya datumet. Detta datum måste vara längre än det aktuella utgångsdatumet för alla valda domäner.
  5. Markera rutan för att godkänna villkoren för ConsoliDate.
  6. Välj Kolla in och slutför köpet.