Installera WordPress för första gången

När du loggar in i WordPress för första gången på ditt cPanel-värdtjänstpaket ser du följande alternativ:

Snabbstartsguide för WordPress
  • Klicka på Starta guiden för att använda snabbstartsguiden för att bygga upp din webbplats. Vi ställer några frågor, samlar in lite information om dig och ditt företag och installerar några insticksprogram, däribland Page Builder. Och du kan välja mellan 10 professionellt designade WordPress-teman. Därefter kan du sätta igång att redigera din webbplats från WordPress-kontrollpanelen.
  • Klicka på Nej, tack för att konfigurera WordPress-webbplatsen själv, utan att använda snabbstartsguiden och utan att automatiskt få insticksprogram som t.ex. Page Builder. Efter bekräftelsemeddelandet går du till WordPress-kontrollpanelen för webbplatsen.