Konfigurera SMS-aviseringar för min onlinebutik

Aktivera textmeddelanden så att du aldrig missar en beställning.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Allmänt väljer du Butiksinställningar.
    • För Onlinebutik – Premium: Gå till Inställningar > Företagsinformation på kontrollpanelen.
  1. Klicka på reglaget Få sms när du får en beställning för att aktivera det.
  2. Ange ditt mobilnummer och välj sedan Nästa.
  3. Vi skickar en en lösenkod för att verifiera ditt telefonnummer. Ange lösenkoden från sms:et och välj sedan Avsluta. Om du inte får sms ganska omgående eller om din lösenkod går ut använder du länken Skicka igen för att få en ny lösenkod.
  4. Vilket nummer som får sms visas under växlingsknappen för sms. Använd länken Uppdatera om du behöver ändra numret.