Konfigurera SMS-aviseringar för min onlinebutik

Aktivera textmeddelanden så att du aldrig missar en beställning.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Gå till kontrollpanelen och Inställningar och underButik väljer du Allmänt.
    • För Premium Onlinebutik går du till Inställningar > Företagsinfo.
  4. Kontrollera att Få sms när du får en beställning är aktiverad.
  5. Ange ditt mobilnummer och välj sedan Nästa.
  6. Vi skickar en en lösenkod för att verifiera ditt telefonnummer. Ange lösenkoden från sms:et och välj sedan Avsluta. Om du inte får sms ganska omgående eller om din lösenkod går ut använder du länken Skicka igen för att få en ny lösenkod.
  7. Vilket nummer som får sms visas under växlingsknappen för sms. Använd länken Uppdatera om du behöver ändra numret.