Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Konfigurera SiteLock på din hanterade server eller din fullständigt hanterade server

OBS! Från 1 juni 2017 är Borttagning av skadlig programvara inte längre tillgänglig för köp av GoDaddys kunder. För vår senaste säkerhetsprodukt ber vi dig läsa mer på webbplatssäkerhet.

När du har lagt till din hanterade eller fullständigt hanterade server (cPanel/Plesk), kan du lägga till Borttagning av skadlig programvara till den. I korthet kan man säga att Borttagning av skadlig programvara är ett allt-i-ett-verktyg för webbplatssäkerhet som kan se till att den del av din server som är mest synlig på internet förblir säker.

Vi rekommenderar att du konfigurerar Borttagning av skadlig programvara först efter att din webbplats är live på internet och på den här servern. Många av genomsökningarna går in på webbplatsen, så om den inte är live, eller om den ligger hos något annat företag, kommer resultaten att bli mindre användbara om webbplatsen inte ligger på din hanterade eller fullständigt hanterade server.

Konfigurera Borttagning av skadlig programvara på din hanterade eller fullständigt hanterade server

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. I stycket för Kontrollpanel för webbplatser klickar du på Lägg till Borttagning av skadlig programvara bredvid den webbplats du vill använda.
  5. Ange en giltig e-postadress som du vill få aviseringar om Borttagning av skadlig programvara till, och klicka sedan på Aktivera.
  6. Uppdatera sidan och klicka sedan på Lägg till Borttagning av skadlig programvara.
  7. Klicka på Lägg till Borttagning av skadlig programvara och klicka sedan på OK.
  8. Uppdatera sidan och klicka sedan på Hantera Borttagning av skadlig programvara.

Härifrån kan du få en överblick över webbplatsens rapporter eller klicka på Fullständig rapport för att starta kontrollpanelen för Borttagning av skadlig programvara.

Vi rekommenderar även att konfigurera Borttagning av skadlig programvaras SMART för att automatiskt ta bort skadlig programvara från din server (mer info).