GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera RSS till E-posttillägg

Tillägget RSS to Email hämtar innehåll från ditt RSS-flöde och lägger det i ett e-postmeddelande för att skicka ut ditt schema. RSS-tillägget är tillgängligt för både Up & Running- och Pro- konton.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Tillägg längst upp på skärmen.
  3. Välj Lägg till mer .
  4. Rulla ner till RSS to Email och klicka på .
  5. Klicka påKlicka på inställningskuggan (inställningskuggan).
  6. Klicka på knappen Lägg till ett flöde.
  7. Ange URL för flödet och klicka på Importera flöde nu .

OBS! Om din flödes-URL skiljer sig från din blogg-URL måste du hitta den i din webbplats eller i RSS-inställningarna. Ofta är det din bloggs URL följt av / feed .