Konfigurera PHP-felloggning

När du felsöker PHP-fel behöver du granska dina PHP-loggar. Om du inte har PHP-loggar att granska använder du följande process för att konfigurera loggning:

OBS! För felloggning för WordPress och Hanterad WordPress, se Aktivera felsökningsläge för WordPress för att visa fel.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar på din webbplats.
  2. Hitta din PHP-initieringsfil .
  3. Redigera filen. ( cPanel / Plesk / VPS )
  4. Placera följande rad i din initieringsfil:
    error_log = /path/to/your/webroot/php_error.log
    • error_log är PHP-funktionen som berättar för webbservern att skicka dina loggar till en ny fil.
    • /path/to/your/webroot/php_error.log är sökvägen till din nya logg.
      • Se till att ersätta / path / to / your / webroot med den faktiska sökväg som ditt värdtjänstkonto använder.
      • Vad är min absoluta väg? ( cPanel / Plesk ).
  5. Skapa filen med namnet php_error.log i i webbrot för din värdtjänst.
  6. Starta om dina PHP-processer. ( CPanel / Plesk ).

Nästa steg:

• Kontrollera din php_error.log för felinformation. ( cPanel / Plesk / VPS )